Skip navigation

ET - Ohutus

Warning triangle - yellow Kui seadmel on kujutatud see sümbol, peab kasutaja lugema paigaldusjuhendit, et saada infot ja nõu turvalise käsitsemise kohta.

Kui seadet kasutatakse viisil, mida tootja ei ole ette näinud, võib seadme ohutus väheneda.

HOIATUS! SPA2-2 tuleb maandada. Maandamisvõimaluste loomine masinale tervikuna on seadmete tootja või paigaldaja kohustus.

HOIATUS! SPA2-2 ei tohi toita otse vooluvõrgust.

Tuleb kasutada ühte rikketaluvat PSU-d, mis on heaks kiidetud standardi BS EN 60950-1:2006+A2:2013 (või praeguse versiooni) järgi, ja mis on ühendatud maandatud toitekaabliga.

HOIATUS! SPA2-2 isoleeritakse toiteallikast vahelduvvoolu toitepistiku välisest toiteallikast lahtiühendamise abil. Kui esineb vajadus lisaisoleerimisviiside järele, tuleb need määratleda ja paigaldada masina tootjal või toote paigaldajal. Isolaator peab asuma koordinaatmõõtemasina operaatorile kergelt ligipääsetavas kohas ja olema kooskõlas standardiga BS EN 61010-1:2010 (või praegune versioon) ning teiste juhtmestikke puudutavate kohalduvate riiklike eeskirjadega.
HOIATUS! Hooldust tohib teha alles pärast seda, kui masin on vastavalt masina tootja juhistele elektri-, suruõhu- või muudest energiaallikatest lahti ühendatud.

Masina ohutus

HOIATUS! SPA2-2 väljalülitamine või isoleerimine EI pruugi masina ootamatut liikumist ära hoida. Kasutajal soovitatakse isoleerida masin vooluvarustusest, suruõhust või teistest energiaallikatest masina tootja juhendi kohaselt enne, kui sisenetakse ohutsooni või asutakse tegema hooldustoiminguid.

ETTEVAATUST! On rangelt soovitatav, et koordinaatmõõtemasina tootja või modifitseerija lisaks hooldusjuhendisse regulaarse hädaseiskamise ja olemasolul sellega seotud lähtestuslüliti kontrolli.