Skip navigation

EL - Ασφάλεια

Warning triangle - yellow Για όποιο σημείο εμφανίζεται αυτό το σύμβολο επάνω στο προϊόν, ο χρήστης πρέπει να ανατρέχει στον οδηγό εγκατάστασης για πληροφορίες και για συμβουλές ασφαλείας.

Εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται με τρόπο μη προδιαγεγραμμένο από τον κατασκευαστή, τότε η ασφάλεια του εξοπλισμού πιθανώς να παρεμποδίζεται.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το SPA2-2 δεν πρέπει να τροφοδοτείται απευθείας από το δίκτυο.

Πρέπει να χρησιμοποιείται ένα μόνο ανθεκτικό σε σφάλματα PSU εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο BS EN 60950-1: 2006 + A2: 2013 (ή τρέχουσα έκδοση) και να είναι συνδεδεμένο σε μια τροφοδοσία που περιλαμβάνει προστατευτικό αγωγό γείωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παροχή γείωσης για ολόκληρο το μηχάνημα είναι ευθύνη του Κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού ή του εγκαταστάτη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το SPA2-2 απομονώνεται από την παροχή ισχύος με αποσύνδεση του φις παροχής εναλλασσομένου ρεύματος από το εξωτερικό τροφοδοτικό. Εάν απαιτούνται οποιαδήποτε συμπληρωματικά μέσα απομόνωσης, πρέπει αυτά να καθοριστούν και να τοποθετηθούν από τον κατασκευαστή της μηχανής ή από τον εγκαταστάτη του προϊόντος. Ο απομονωτής πρέπει να βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από το χειριστή του CMM και να συμμορφώνεται με το πρότυπο BS EN 61010-1:2010 (ή την τρέχουσα έκδοση) και με οποιουσδήποτε εφαρμοζόμενους εθνικούς κανονισμούς καλωδιώσεων για τη χώρα εγκατάστασης.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η συντήρηση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο μετά την απομόνωση του μηχανήματος από την ηλεκτρική παροχή, την παροχή πεπιεσμένου αέρα ή άλλες πηγές ενέργειας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του μηχανήματος.

Ασφάλεια μηχανήματος

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η διακοπή ή απομόνωση του SPA2-2 ΔΕΝ μπορεί να εμποδίσει μη αναμενόμενη κίνηση του μηχανήματος. Συνιστάται στο χρήστη να απομονώνει το μηχάνημα από την ηλεκτρική τροφοδοσία, τον συμπιεσμένο αέρα ή άλλες πηγές ενέργειας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή μηχανήματος, προτού εισέλθει στην επικίνδυνη ζώνη ή προτού διεξάγει οποιεσδήποτε εργασίες συντήρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συστήνεται αυστηρά ο κατασκευαστής ή η επιχείρηση μετεξοπλισμού του CMM να περιλαμβάνουν στις οδηγίες συντήρησης έναν περιοδικό έλεγχο του συστήματος σταματήματος έκτακτης ανάγκης και του αντίστοιχου διακόπτη ρύθμισης εάν έχει τοποθετηθεί.