Hoppa över navigering

Carelian Nirko Oy:stä Renishaw Channel Partner -kumppaniohjelman uusin kumppani

Kesäkuu 2024

Lastuavien työkalujen ja mittavälineiden toimittajasta valtuutettu suomalainen kumppani

Maailman johtavimpien hienomekaniikka- ja teknologia-alan yhtiöiden joukkoon kuuluva Renishaw on ilmoittanut, että Suomessa toimiva lastuavien työkalujen ja mittavälineiden toimittaja Carelian Nirko Oy on hyväksytty sen Channel Partner -kumppaniohjelmaan.

Tämän kumppanuuden myötä Carelian Nirko Oy:stä tulee valtuutettu kumppani, joka pääsee hyödyntämään työssään Renishaw'n työstökoneiden ja mittakärkien tuotevalikoimaa. Yritys palvelee asiakkaita Suomen markkinoilla tarjoten muun muassa lastuavien työkalujen, työkalujen kiinnittimiä, mittavälineitä sekä kiinnitystyökaluja.

Renishaw Channel Partner -kumppaniohjelma pyrkii jatkuvasti parantamaan paikallisen asiakaspalvelun ja tuotetuen tasoa Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan (EMEA) markkina-alueilla. Kumppaniyhtiöt valitaan huolellisesti niiden alakohtaisen kokemuksen sekä metrologian ja tuotannon alojen huippuasiantuntijuuden perusteella.

[”Carelian Nirko Oy on toiminut vuodesta 2008 lähtien erikoisalanaan metalliteollisuuden tukkukauppa”, sanoo Carelian Nirko Oy:n operatiivinen johtaja Iiro Kärkkäinen. ”Erotumme muista asiantuntijuudellamme sekä palvelualttiudellamme. Myymme lastuavien työkalujen, mittavälineitä, kiinnitystyökaluja, työkalujen kiinnittimiä, hiomatarvikkeita, hitsaustarvikkeita, kemikaaleja sekä henkilönsuojaimia. Kattavan ja huippulaadukkaan merkkiportfoliomme sekä edullisten hintojemme ansiosta voimme tarjota asiakkaille laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja. Tuotevalikoimassamme on yli puoli miljoonaa tuotenimikettä, joista varastoimme noin sataa tuhatta.

Tavoitteenamme on pitää asiakkaidemme tuotanto tehokkaana. Laaja kumppaniverkostomme sekä merkkivalikoimamme takaa tämän. Toimipisteemme sijaitsee Joensuussa, Itä-Suomessa, hyvien maantie- ja lentoliikenneyhteyksien varrella. Toimimme Itä-Suomessa monien tunnettujen merkkien jälleenmyyjänä, mutta myymme myös maahantuomiemme merkkien tuotteita kaikkialle Suomeen. Liikevaihtomme on pysynyt tasaisesti yli 2 miljoonassa viimeisten vuosien ajan, ja pyrimme tietenkin kasvamaan Suomen metalliteollisuuden markkinoilla.
Uskomme, että yhteistyö Renishaw'n kanssa tuo lisäarvoa mitä tulee asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen. Mielestämme Renishaw on huippumerkki, ja haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaiden työstökonemittaukseen sekä Renishawn tarjoamiin ohjelmistoihin ja laitteisiin liittyvää tietotaitoa.”]

Lisätietoja löytyy osoitteesta www.renishaw.com

Fler bilder, videor, personalinformation och information om Renishaw och dess produkter finns på vår Mediacentral.